Forside   Om Energi- og Miljøkontoret   Kontakt
english     
 
 

Rundvisning på Marstal solvarmeanlæg

Besøg et af verdens største solfangeranlæg med over 33.000 m2 solfangere, der leverer varme til Marstal by.

Vi viser rundt og fortæller om, hvordan anlægget fungerer med de forskellige typer solfangere, de store varmelagre, fliskedlen med den elproducerende ORC-enhed og varmepumpen.

Som rosinen i pølseenden kan vi i forbindelse med rundvisningen også tilbyde solkogte pølser og solbagte brød. Ved hjælp af solens energi koger vi pølser og varmer pølsebrød i forskellige solovne.

For skoleklasser tilbyder vi også at kombinere rundvisningen med praktiske forsøg og leg med solens energi. Vi varmer vand op med solens stråler og undersøger hvordan vandet kan selvcirkulerer i et solvarmesystem. Læs mere om leg og forsøg med energi her >>>

Rundvisningen foregår både ude og inde så husk praktisk tøj efter vejrforholdene. Vi tilbyder rundvisninger året rundt men det er sjovest når der er mest sol, dvs. fra april – september.

Af hensyn til de praktiske forhold med at komme rundt på anlægget og kunne høre hvad der bliver sagt, foretrækkes grupper på maks. 30 personer.  Er I flere kan vi evt. lave flere sideløbende rundvisninger samtidigt på anlægget.

Vi tilbyder både rundvisninger på dansk og engelsk.

For yderligere information eller for bestilling af rundvisning m.m. kontakt os på telefon 62 52 15 37 eller mail kontakt@aeroe-emk.dk.


 » Praktisk info


Sted
Marstal solvarmeanlæg, Skolevej 15, 5960 Marstal.

Download kort med mødested, busstop, kontaktinfo m.m.

Varighed
En rundvisning på solvarme-anlægget tager normalt 1-1½ time

Pris
Rundvisning: 750 kr.
(Der er 20% rabat for skoleklasser og studerende)

En solkogt pølse med brød, ketchup og sennep koster 10 kr. per person og forudsætter at solen skinner tilstrækkeligt

For pris på forsøg og leg med solenergi kontakt os.